Cartofi la cuptor cu spanac

Printeaza

Cartofi la cuptor cu spanac din: cartofi, spanac, usturoi, branza de soia, rosmzarin, sare, piper, ulei, margarina.

Ingrediente:Cartofi_la_cuptor_cu_spanac

  • 3 cartofi medii
  • 350 g spanac
  • 2 căţei de usturoi
  • 150 g brânză de soia
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri ulei
  • margarină pentru uns

 

Mod de preparare:

Cureţi de coajă cartofii şi-i tai felii nu foarte groase. Ii fierbi la aburi sau normal, având grijă să nu fie foarte moi la sfârşit. Ii scurgi bine de apă şi îi dai deoparte.

Intr-o tigaie adâncă, căleşti, în puţin ulei, spanacul împreună cu usturoiul zdrobit. Stingi focul.

Intr-un vas termorezistent uns cu puţină margarină, aşezi pe straturi cartofi, urmaţi de spanac amestecat cu brânză rasă şi termini tot cu un strat de cartofi.

Presari sare, piper şi puţin rozmarin, şi dai la cuptor, până se rumenesc frumos.

Cartofi la cuptor cu spanac

Cartofi_la_cuptor_cu_spanac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.