Carpaccio de Vinete Italian

Printeaza

Carpaccio de Vinete Italian din: vinete, ulei de masline extravirgin, usturoi, sare, piper, parmezan. Carpaccio de Vinete este o rețetă italiană ușoară și rafinată, perfectă pentru a vă bucura de gustul verii.

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Tăierea vinetelor: Spălați și uscați vinetele. Tăiați capetele și apoi folosiți o mandolină sau un cuțit ascuțit pentru a tăia vinetele în felii foarte subțiri.

Marinarea: Într-un bol mic, amestecați uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul zdrobit, sare și piper.

Turnați acest amestec peste feliile de vinete și asigurați-vă că sunt bine acoperite. Lăsați-le să se marineze timp de 20-30 de minute.

Decorare: Înainte de servire, presărați cu Parmezan ras (opțional) pentru un plus de gust și prezentare.

Servirea: Carpaccio de Vinete este gata de servit!

Vinetele subțiri tăiate sunt marinate într-un amestec aromatic de ulei de măsline, suc de lămâie și usturoi, care aduce o explozie de arome în fiecare mușcătură.

Decorat cu Parmezan ras (opțional), acest preparat este o alegere excelentă pentru a începe o masă festivă sau pentru a vă răcori într-o zi călduroasă.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Carpaccio – Istorie, evolutie si variante

Carpaccio – Istorie, evolutie si variante. Carpaccio este o mâncare italiană clasică care constă în felii foarte subțiri de carne crudă, în general carne de vită sau pește, servite ca aperitiv sau gustare. Iată o scurtă istorie a originii și evoluției carpaccio: Originea Carpaccio: Carpaccio a fost creat pentru prima dată în anii ’50 de […]

 

Desert cu pepene galben

Carpaccio de pepene galben cu lamaie verde

Carpaccio de pepene galben cu lamaie verde din: pepeni, sirop de artar, lamaie verde. Ingrediente: 2 pepeni mici 3 linguri de sirop de arţar 1 lămâie verde   Mod de preparare: Luaţi trei benzi de coajă de pe lămâie. Puneţi-le într-o cratiţă mică cu apă clocotită timp de 30 de secunde, scurgeţi, repetaţi operaţia cu […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.