Carne de porc cu mamaliguta

Printeaza

O reteta simpla de carne de porc cu mamaliguta din: malai, carne afumata de porc, ceapa, unt, sare si piper.

Ingrediente:Carne de porc cu mamaliguta

  • 750 g mălai
  • 2,5 1 apă
  • 500 g carne afumată de porc
  • 2 cepe tăiate mărunt
  • 50 g unt
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Din mălai şi apă se face o mămăliguţă subţire. Se toarnă în ea, cât încă este pe foc, carnea tăiată cubuleţe şi ceapa. Se piperează şi se sărează, amestccând continuu. Se prepară tot timpul la foc mic, până cc mămăliguţă se întăreşte. Se adaugă untul şi se amestecă bine. Se serveşte fierbinte.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.