Carnati taranesti de porc
PrinteazaCarnati taranesti de porc din: carne de porc, slanina, sare, cartofi, piper, boia, cimbru, usturoi, mate de porc.
- 1 kg carne de porc
- 300 g slănină
- 1 lingură cu sare
- 300 g cartofi fierţi
- piper
- boia iute
- cimbru
- usturoi
- maţe subţiri de porc
Mod de preparare:
Treci carnea prin maşină, frămânţi cu sarea şi restul ingredientelor, laşi la rece 24 de ore.
A doua zi adaugi slănina tăiată cubuleţe, cartofii fierţi daţi pe râzătoare şi puţină boia iute. Frămânţi bine, umpli maţele subţiri pe care le-ai tăiat bucăţi de 1 m.
Ii afumi 2-3 zile şi îi consumi fripţi pe grătar sau prăjiţi în tigaie fără grăsime.
Pofta buna!