Carnati taranesti de porc

Printeaza

Carnati taranesti de porc din: carne de porc, slanina, sare, cartofi, piper, boia, cimbru, usturoi, mate de porc.

Ingrediente:Carnati taranesti de porc

  • 1 kg carne de porc
  • 300 g slănină
  • 1 lingură cu sare
  • 300 g cartofi fierţi
  • piper
  • boia iute
  • cimbru
  • usturoi
  • maţe subţiri de porc

 

Mod de preparare:

Treci carnea prin maşină, frămânţi cu sarea şi restul ingredientelor, laşi la rece 24 de ore.

A doua zi adaugi slănina tăiată cubuleţe, cartofii fierţi daţi pe râzătoare şi puţină boia iute. Frămânţi bine, umpli maţele subţiri pe care le-ai tăiat bucăţi de 1 m.

Ii afumi 2-3 zile şi îi consumi fripţi pe grătar sau prăjiţi în tigaie fără grăsime.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.