Burgeri picanti de porc

Printeaza

Burgeri picanti de porc din: sirop de artar, mustar picant, carne tocata de porc, sos de mere, sare, praf de chilli, mustar, piper, scortisoara, chifle, frunze de spanac.

Ingrediente:Burgeri picanti de porc

  • 3 linguri sirop de arțar
  • 2 linguri muștar picant
  • 2 kg carne tocata de porc
  • 1/2 cana sos de mere
  • 1-1/2 lingurita sare
  • 1-1/2 lingurita praf de chili
  • 1 lingurita muștar uscat
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 1/4 lingurița scortisoara
  • 6 chifle
  • spanac

 

Mod de preparare:

Amestecati siropul de arțar și muștaru impreuna intr-un castron mic. Ungeti cu ulei o gratarul si incalziti la foc mediu. Amestecati carnea de porc sosul de mere, sarea, praful de chili, muștarul, piperul și scorțișoara impreuna intr-un bol mare.

Formati 6 burgeri. Puneti pe gratar timp de 4-5 minute pe fiecare parte.

Serviti cu topping-urile dupa preferinta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.