Bors de sfecla rosie cu verdeata

Printeaza

Bors de sfecla rosie cu verdeata din: sfecla rosie, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, telina, fidea, bors, leustean, sare, piper.

Ingrediente:Bors_de_sfecla_rosie_cu_verdeata

  • 4 sfecle rosii
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 150 g fidea
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi sfecla de coajă, spălaţi- o şi tăiaţi-o în cubuleţe. Puneţi- le la fiert în 4 litri de apă care clocoteşte şi după 15 minute de fiert, adăugaţi celelalte legume curăţate, spălate şi tocate mărunt.

Fierbeţi-le la foc potrivit până se pătrund, apoi puneţi fideaua şi borşul fiert separat. La servire, adăugaţi leuşteanul tocat mărunt.

Bors de sfecla rosie cu verdeata

Bors_de_sfecla_rosie_cu_verdeata

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.