Biscuiti de casa cu fulgi de ciocolata
PrinteazaBiscuiti de casa cu fulgi de ciocolata din: faina, unt, zahar pudra, fulgi de ciocolata.
- 250 g făină
- 175 g unt
- 100 g zahăr pudră
- 100 g fulgi de ciocolată
Mod de preparare:
Pune făina într-un castron, adaugă untul tăiat în bucăţi şi încorporează-l în făină. Adaugă zahărul pudră şi fulgii de ciocolată. Amestecă bine până se încorporează toate ingredientele.
Formează un rulou de 30 cm lungime. Inveleşte-l în folie şi lasă-l la frigider cel puţin o oră înainte de gătit.
Preîncălzeşte cuptorul la 180°C. Taie ruloul în felii groase pe care le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coace în centrul cuptorului timp de aproximativ 10-15 minute, până prind o culoare aurie.
Scoate biscuiţii din cuptor şi lasă-i să se răcească. Serveşte-i calzi sau reci.
Biscuiti de casa cu fulgi de ciocolata
Pofta buna!