Biscuiti de casa cu fulgi de ciocolata

Printeaza

Biscuiti de casa cu fulgi de ciocolata din: faina, unt, zahar pudra, fulgi de ciocolata.

Ingrediente: Biscuiti_de_casa_cu_fulgi_de_ciocolata

  • 250 g făină
  • 175 g unt
  • 100 g zahăr pudră
  • 100 g fulgi de ciocolată

 

Mod de preparare:

Pune făina într-un castron, adaugă untul tăiat în bucăţi şi încorporează-l în făină. Adaugă zahărul pudră şi fulgii de ciocolată. Amestecă bine până se încorporează toate ingredientele.

Formează un rulou de 30 cm lungime. Inveleşte-l în folie şi lasă-l la frigider cel puţin o oră înainte de gătit.

Preîncălzeşte cuptorul la 180°C. Taie ruloul în felii groase pe care le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coace în centrul cuptorului timp de aproximativ 10-15 minute, până prind o culoare aurie.

Scoate biscuiţii din cuptor şi lasă-i să se răcească. Serveşte-i calzi sau reci.

Biscuiti de casa cu fulgi de ciocolata

Biscuiti_de_casa_cu_fulgi_de_ciocolata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.