Biscuiţi de casă

Printeaza

O reteta de biscuiti de casa din: oua, unt, faina, zahar pudra, coaja de lamaie, zahar vanilat si sare.

Ingrediente:Biscuiţi de casă

  • 4 ouă
  • 125 g unt proaspăt
  • 210 g făină
  • 250 g zahăr pudră
  • coaja rasă de la o lămâie
  • 3 plicuri zahăr vanilat
  • puţină sare

Mod de preparare:

Pentru înce­put, se pre­găteşte tava, se tapetează cu unt şi cu făină sau, dacă aveţi hârtie specială de copt, şi mai bine, puneţi hârtia pe tavă iar biscuiţii nu se vor mai arde.

Separat, într-un bol se pune untul şi se amestecă cu zahărul până ce seamănă cu o cremă foarte fină.

Peste această cremă spumoasă se pun ouale,  zahărul vanilat sau esenţa de vanilie, coaja de lămâie, praful de sare iar la sfârşit se adaugă făina amestecându-se încet.

Compoziţia se bagă 10 minu­te la frigider timp în care puteţi să deschideţi cuptorul la o temperatură de 160 de grade să se încingă.

Dacă biscuiţii vor fi copţi la temperatura indicată, nu se vor arde şi vor fi delicioşi.

După ce aţi scos coca din frigider, o întindeţi cu sucitorul pe planşetă şi faceţi formele pe care le doriţi.

După ce s-au copt, se lasă să se răcească şi se pudrează cu zahăr sau se stro­pesc cu ciocolată topită la baie de aburi.

Se servesc la cafea sau la ceai.

Biscuiţi de casă

Biscuiţi de casă

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • biscuiti de casa
  • biscuiti de casa cu unt
  • reteta biscuiti de casa
  • retete de biscuiti de casa
  • Biscuiti de casa cu untura
  • retete biscuiti de casa
  • reteta de biscuiti de casa

3 comentarii

  1. Si mie-mi plac biscuitii astia

  2. Nu prea ma omor cu biscuitii, dar astia chiar mi-au placut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.