Aspic de curcan cu castraveti murati

Printeaza

Aspic de curcan cu castraveti murati din: piept de curcan, morcovi, zucchini, ceapa, castraveti murati, gogosari murati, supa, gelatina, patrunjel verde, sare.

Ingrediente:  Aspic_de_curcan_cu_castraveti_murati

  • 200 g piept de curcan
  • 500 g amestec de legume (morcovi, zucchini, 1 ceapă, 2 castraveţi muraţi, 1-2 gogoşari muraţi)
  • 700 ml supă
  • 4 plicuri de gelatină
  • pătrunjel verde
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Pune la fiert o oală cu apă în care ai adăugat o linguriţă rasă de sare. Când stă să fiarbă, pune carnea de curcan, morcovii şi ceapa întregi, strânge spuma şi lasă-le să fiarbă liniştit 20 de minute. Pune şi zucchini şi lasă pe foc încă 15 minute.

După ce carnea şi legumele s-au fiert, scoate-le şi lasă-le la răcit într-o sită. Păstrează supa. Scurge şi taie în cubuleţe castraveţii şi gogoşarii muraţi. Mărunţeşte carnea şi taie cubuleţe morcovii şi zucchini. Inmoaie gelatina conform instrucţiunilor, apoi dizolv-o în supa clară.

Tapetează cu folie alimentară o tavă de cozonac. Aşază cubuleţele de legume, pătrunjelul verde tocat mărunt, după gust, carnea de curcan mărunţită şi toarnă supa cu gelatină.
Dă la rece câteva ore ca să se închege.

Aspic de curcan cu castraveti murati

Aspic_de_curcan_cu_castraveti_murati

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.