Aripioare picante cu struguri

Printeaza

O reteta delicioasa de aripioare de pui, struguri, vin alb sec, usturoi, bulion de ardei iute, ulei, sare.

Ingrediente:Aripioare picante cu struguri

  • 4 aripi de persoană
  • 100 g bulion de ardei iuţi
  • 1 căpăţînă de usturoi
  • ulei
  • sare
  • 1/2 kg boabe de stru­guri roşii
  • 1/21 vin alb sec

Mod de preparare:

Pe parcursul coacerii, din când în când, unge aripioarele cu sosul din tavă. Speli şi cureţi aripioarele, le ungi cu bulion de ardei iuţi, le persari cu sare şi le aşezi într-o tavă. Torni vin şi ulei şi dai la cuptor. La jumătatea coacerii adaugi boabele de struguri şi usturoiul tăiat feliute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.