Ardei cu usturoi la borcan

Printeaza

Ardei cu usturoi la borcan din: ardei, usturoi, sare, ulei, rozmarin.

Ingrediente:Ardei cu usturoi la borcan

  • 1 kg ardei gras roşu, galben şi verde
  • 1 căpăţână usturoi
  • 1 lingură sare
  • 400 ml ulei
  • rozmarin

 

 

Mod de preparare:

Speli ardeii, îi cureţi de cotor şi seminţe şi îi opăreşti în apă cu puţină sare.

Cureţi şi tai căţeii de usturoi felii. Aşezi pe fundul borcanelor un strat de usturoi şi crenguţe de rozmarin, apoi unul de felii de ardei şi presari sare. Torni uleiul încălzit până acoperi complet ardeii.

Pui capacele la borcane şi laşi minimum 3-4 zile înainte de a fi serviţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.