Ardei umpluti cu cartofi si ceapa

Printeaza

Ardei umpluti cu cartofi si ceapa din: cartofi, ardei, sare, piper, patrunjel, ulei, vegeta, rosii, pesmet, ceapa.

Ingrediente:Ardei umpluti cu cartofi si ceapa

  • 1,5 kg cartofi
  • 18 ardei
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel
  • ulei
  • vegeta
  • 3-4 rosii
  • 2 linguri pesmet
  • ceapa

 

Mod de preparare:

Se spală ardeii şi se curăţă, apoi se curăţă cartofii, se spală şi se dau prin râzătoare. Se curăţă, se spală şi se dă şi ceapa prin râzătoare. Se pune într-un castron totul.

Se potriveşte de sare şi piper, se amestecă şi se lasă puţin să iasă surplusul de apă din cartofi şi ceapă, apoi se stoarce. Se pun pătrunjelul, puţin ulei şi pesmetul.

Se amestecă bine şi se umplu ardeii. într-un vas în care am pus ulei (50 ml) aşezăm ardeii, deasupra punem felii de roşii, se acoperă cu folie de aluminiu şi se dă la cuptorul încins în prealabil.

Se lasă pentru 40 de minute, apoi se ia folia şi se mai lasă 10 minute să se rumenească ardeii şi să scadă zeama. Se servesc cu puţin pătrunjel tocat deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.