Aperitiv asortat

Printeaza

Aperitiv asortat

Ingrediente:Aperitiv asortat

  • 300 g parizer
  • 300 g cascaval
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri faina
  • 4 oua crude
  • 4 oua fierte
  • piper
  • sare dupa gust
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Amesteci smantana, ouale crude si faina pana se omogenizeaza bine. Adaugi cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari, parizerul taiat cubulete, sarea, piperul si patrunjelul.

Torni jumatate din compozitia pregatita in tava de chec bine unsa. Asezi ouale fierte si curatate, apoi acoperi cu restul de compozitie. Introduci fn cuptor si coci la foc mic. Este un aperitiv delicios pe care-l servesti rece, taiat felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.