Castraveţi pane

Printeaza

Castraveţi pane din: castraveti murati, oua, faina, pesmet, ulei si smantana.

Ingrediente:Castraveti_pane

  • 8 castraveti murati, mai mari
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 6 linguri pesmet
  • 100 ml ulei

pentru servit:

  • smantana

 

Mod de preparare:

Castraveţii se taie pe lung şi se lasă la scurs într-o strecurătoare pentru o oră. Ouăle se bat bine, iar în vase separate se pun făina şi pesmetul. Se pune uleiul la încins într-un vas cu pereţi ceva mai înalţi si apoi fiecare felie de castravete se trece prin făină, ouă şi pesmet.

Se prăjesc castraveţii în ulei încins. Ca să nu se îmbibe cu mult ulei, se scot pe şerveţele de hârtie absorbante si se aduc la masă imediat alături de smântână.

Castraveţi pane

Castraveti_pane

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • castraveti pane

1 comentariu

  1. N-am facut niciodata castraveti pane 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.