Supa de legume cu bacon

Printeaza

Supa de legume cu bacon din: conopida, broccoli, bacon, ceapa, morcovi, ardei gras, ardei iute, cartofi, ulei, marar, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 conopida
  • 1 broccoli
  • 300 g bacon
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei iute mic
  • 4 cartofi
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prajiti bacon-ul taiat in fasii, in ulei, impreuna cu ceapa si morcovii, tocate marunt.

Dupa 10 minute adaugati conopida, broccoli, desfacute in buchetele si ardeii tocati marunt.

Adaugati 3 l apa fiarta si lasati sa fiarba la foc mic.

Dupa 15 minute puneti cartofii si potrivit de sare si piper.

Lasati sa fiarba 30 de minute, apoi adaugati mararul tocat marunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.