Reteta zilei: Snitele de vitel
PrinteazaO reteta se snitele de vitel din: carne vitel, oua, faina, sare si ulei.
Ingrediente:
- 2 kg carne vitel
- 6 oua
- Faina
- Sare
- Ulei
Mod de preparare:
Se taie snitele de vitel, se spala carnea, apoi se bate bine cu un ciocan pentru snitele. Se pun snitele batute intr-un castron, pe fiecare dintre el adaugandu-se cate un strop de ulei si un praf de sare.
Se lasa la macerat la rece pentru 8-12 ore. Cu cat se lasa mai mult la macerat, cu atat mai frageda devine carnea. Din oua si faina se pregateste un aluat omogen in care se pun snitele inainte de prajire.
Se prajesc apoi snitelele de vitel in ulei cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Se scot din tigaie pe prosoape de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces.
Snitele de vitel
Pofta buna!
Incoming search terms:
- snitel de vitel
- snitele de vitel
Nu arata stralucit, dar sunt foarte gustoase
Arata bine pentru nistele snitele simple 😉