Somon afumat si pateu de arpagic

Printeaza

O reteta de somon afumat si pateu de arpagic din: pasta de branza, arpagic, zeama de lamaie, pasta de hrean, somon afumat si turtite crocante de cereale.

Ingrediente:Somon afumat si pateu de arpagic

  • 200 g pasta de banza grasa
  • 4 linguri de arpagic taiat marunt
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 200 g pasta de hrean
  • 200 g de somon afumat, taiat marunt
  • turtite crocante de cereale

 

Mod de preparare:

Bate pasta de brânză cu un mixer şi condimentează. Adaugă arpagicul, pasta de hrean şi sucul de lămâie. Apoi amestecă compoziţia cu bucăţelele de somon.

Dacă preferi să obţii o pastă mai moale, amestecă compoziţia într-un robot de bucătărie.

Somon afumat si pateu de arpagic

Somon afumat si pateu de arpagic

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.