Pastai cu bacon

Printeaza

Pastai cu bacon din: fasole pastai, bacon, ceapa, usturoi, suc de lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pastai cu bacon

  • un kg fasole pastai
  • 300 g bacon
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • sucul unei jumatati de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fasolea se fierbe în apă cu sare timp de 10 minute şi apoi se scurge bine. Intr-o tigaie cu ulei se pune la prăjit baconul tăiat foarte mărunt. Se lasă până se topeşte grăsimea, asemănător jumărilor.

Se scoate baconul cu o spumieră şi, în uleiul rămas, se pun ceapa tăiată mărunt şi usturoiul.

După ce se în­moaie, se adaugă fasolea. Se lasă în tigaie 2-3 minute si apoi se adaugă baconul. Se pune sucul de lămâie, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se soteaza impreuna cateva minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.