Retete de post: Supă de dovlecei
PrinteazaO reteta de post de supa de dovlecei din: dovlecei, mazare, patrunjel, cartofi, morcov, ceapa, ulei de masline, patrunjel si salvie.
- 3 dovlecei
- 200 g mazăre congelată
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 4 cartofi
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 50 ml ulei de măsline
- sare
- pătrunjel
- salvie
Mod de preparare:
Taie legumele cubuleţe. Pune la fiert, în apă cu sare, cartofii, ceapa, rădăcina de pătrunjel, mazărea şi morcovul. Când legumele sunt aproape fierte, adaugă dovleceii.
Potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu crenguţe de pătrunjel şi salvie. Scoate-le apoi din supă şi amestecă energic, până se zdrobesc puţin legumele.
Adaugă uleiul amestecând uşor. Lasă să dea câteva clocote. Serveşte supa alături de pâine prăjită.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- ciorba de dovlecei de post
- supa de dovlecei de post