Tocana de vita si carnati

Printeaza

Tocana de vita si carnati din: carne de vita, carnati, faina, ulei, bulion, usturoi, vin, ceapa, rosii, oua, sare, piper, apa.

Ingrediente:Tocana de vita si carnati

  • 500 g carne de vită
  • 500 g cârnaţi
  • 3 linguri făină
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri bulion
  • 3 căţei usturoi
  • 1 pahar vin roşu sec
  • 2 cepe
  • 2 roşii
  • 2 ouă fierte tari
  • sare
  • piper
  • 1 cană apă fierbinte

 

Mod de preparare:

Cureţi cepele, tai roşiile bucăţi şi usturoiul în felii. Speli carnea, o cureţi de pieliţe şi o tai cuburi pe care le dai apoi prin făină.

Tai carnaţii în bucăţi. încingi uleiul într-o tigaie şi rumeneşti carnea de vită şi carnaţii. Adaugi ceapa şi usturoiul şi laşi încă 10 minute pe foc. Apoi torni bulionul, vinul şi pui şi roşiile tăiate. Amesteci.

După 10 minute, torni o cană de apă fierbinte şi adaugi sare şi piper. Acoperi şi laşi la foc mic până când carnea este moale. Serveşti cu felii de ou fiert.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.