Fondue de fructe

Printeaza

Fondue de fructe din: nuci caju, lapte de migdale, curmale, cacao, fructe.

Ingrediente:Fondue de fructe

  • o ceaşcă de nuci caju, crude sau hidratate
  • o ceaşcă de lapte de migdale sau apă
  • un sfert de ceaşca de curmale mărunţite
  • o lingură de cacao, praf
  • fructe proaspete, pentru a le înmuia în fondue

 

Mod de preparare:

Incepeţi prin a amesteca nucile caju cu o jumătate de ceaşca de lapte de migdale sau apă. Apoi adăuaati curmalele şi praful de cacao şi amestecati-le până se omogenizeaza.

Continuati sa le amestecaţi până obţineţi un sos gros, care se va prinde de fructe, adăugând treptat lichid puţin cate puţin, după nevoie.

Taiati in bucaţi cantităţi egale de fructe proaspete. Aranjati-le pe o farfurie, cu furculiţe pentru fondue sau scobitori înfipte in fiecare bucata.

Turnaţi sosul preparat într-un bol şi înmuiaţi bucăţile de fructe în sos. Dacă aveţi musafiri, puteţi oferi fiecărei persoane propriul vas cu sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.