Reteta cornulete cu bors

Printeaza

Reteta cornulete cu bors din: faina, drojdie, ulei, bors, gem, zahar.

 

Ingrediente:

  • 750 g făină
  • 30 g drojdie
  • 1 pahar ulei
  • 1/2 pahar borş
  • gem
  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Faci o cocă din ulei, borş, drojdie şi făină şi frămânţi bine. Din aluatul obţinut, întinzi o foaie, nu foarte groasă, pe care o tai în pătrăţele.

Pe fiecare bucată de aluat aşezi puţin gem şi rulezi pe diagonală. Cornuleţele le aşezi în tava tapetată şi le dai la cuptor, până se rumenesc frumos.

Le pudrezi cu zahăr cât sunt calde şi serveşti.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.