Cornulete cu crema de branza

Printeaza

Cornulete cu crema de branza din: unt, crema de branza, faina, zahar, gem.

Ingrediente:Cornulete cu crema de branza

  • 100 g unt
  • o cutie crema de branza
  • 150 g faina
  • 100 g zahăr
  • gem, după gust
  • zahar pudră

 

Mod de preparare:

Se amestecă untul cu crema de brânză la viteză medie până se obtine un amestec spumos. Se adaugă zahărul şi făina şi se amestecă pentru a obtine aluatul.

Pe masa presărată cu făină se intinde aluatul, se taie pătrate, se umplu cu gem, se strâng numai din două colturi şi se aşază în tava de copt tapetată cu hârtie uşor unsă.

Se lasă 15 minute la cuptor.

Se servesc pudrate cu zahăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.