Reteta zilei: Peste gratinat pe pat de spanac
PrinteazaPeste gratinat pe pat de spanac din: peste alb, spanac, usturoi, unt, sare, piper, sos de smantana.
Ingrediente:
- 700 g de pește alb
- 1 kg spanac proaspat
- 2 catei de usturoi
- 20 g unt
- sare si piper
- sos de smantana
Mod de preparare:
Se spală spanacul și se usuca.
Se taie usturoiul și se prăjește în unt topit intr-o tigaie.
Adaugati spanacul, asezonati cu sare și piper și fierbeti cateva minute.
Ungeți un vas termorezistent si transferati spanacul in el.
Asezonati peștele si asezati deasupra spanacului.
Turnati peste sosul de smantana.
Gratinati la cuptor la 180 ° C timp de 30-40 minute.
Serviti fierbinte.
Peste gratinat pe pat de spanac
Pofta buna!
Nu prea ma omor eu dupa peste