Fasole cu carne de porc

Printeaza

Fasole cu carne de porc din: ulei de masline, usturoi, paparika, cotlete de porc, fasole, pasta de rosii, pasta de ardei, zahar, ciolan afumat, paine, patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 2 linguri de paprika afumată
  • 500 g de cotlete de porc fără os, tăiate în 4
  • 2 conserve a 400 g de fasole, boabele scurse şi clătite
  • 400 g passata de roşii
  • 2 linguriţe pastă de ardei iute
  • 1 lingură de zahăr
  • 100 g de ciolan afumat
  • 4 felii de pâine albă cu crustă crocantă
  • 0 mână de pătrunjel, tocat grosier

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180° C. Amestecă uleiul, usturoiul şi paprika, apoi unge carnea de porc cu acest amestec.

Intr-o tavă ceramică termorezistentă, amestecă fasolea cu passata, pasta de ardei iute, zahărul şi ciolanul. Aşază carnea deasupra fasolei, împingând-o uşor înăuntru.

Coace mâncarea 40 de minute, până când carnea de porc este bine pătrunsă.

Prăjeşte pâinea şi serveşte-o împreună cu fasolea. Presară pătrunjel deasupra înainte de a servi mâncarea.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.