Fasole cu carne afumata de porc

Printeaza

O reteta simpla de fasole cu carne afumata de porc din: carne afumata de porc, fasole boabe, ceapa, usturoi, untura, ardei gras, supa, rosii, varza alba si sare.

Ingrediente:Fasole cu carne afumata de porc

  • 1 kg carne afumată de porc
  • 300 g fasole boabe
  • 3 cepe
  • 3 căţei usturoi
  • 3 linguri untură
  • 5 ardei graşi
  • 2 l supă
  • 500 g roşii tăiate mărunt, fară seminţe şi pieliţe
  • 1/4 varză albă
  • sare, după gust

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi potrivite şi se prăjeşte uşor în untură, alături de ceapa tăiată mărunt şi usturoiul pisat. Fasolea, lăsată cu o scară înainte la înmuiat, se toarnă deasupra şi se completează cratiţa cu supă.

Se lasă să fiarbă le foc mic, o jumătate de oră. Se adaugă ardeii tăiaţi mărunt, varza tocată fin şi roşiile. Se lasă la cuptor încă o jumătate de oră.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.