Reteta paste cu legume

Printeaza

Reteta paste cu legume din: paste, dovlecel, ardei, usturoi, ulei, ceapa, rosii, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 pachet paste fără ou
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei graşi
  • 5 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapă
  • 5 roşii
  • 150 g caşcaval de post, ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, le scurgi şi păstrezi o cană din apa în care au fiert. Separat, incingi uleiul şi căleşti uşor usturoiul zdrobit, apoi adaugi ceapa tăiată julien şi le sotezi uşor.

Pui, pe rând, ardeii graşi, apoi dovlecelul tăiat şuviţe şi amesteci. După ce se înmoaie legumele, adaugi roşiite date prin răzătoare, sare şi piper după gust.

Laşi aproximativ 15 minute să fiarbă sosul, apoi pui pastele, amesteci şi dai deoparte. Le serveşti presărate cu caşcaval.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.