Paste cu legume si chimen

Printeaza

Paste cu legume si chimen din: paste, varza, ciuperci, ulei, sare, piper, chimen, busuioc.

Ingrediente:Paste cu legume si chimen

  • 250 g paste
  • 150 g varză
  • 6 ciuperci proaspete
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper
  • 1/2 linguriţă seminţe de chimen
  • busuioc proaspăt

 

Mod de preparare:

In ulei se pun seminţele de chimen să se rumenească. Se lasă 2 minute şi se scot. Se pun ciupercile tăiate şi varza mărunt tocată şi se presară cu sare.

Se lasă 10 minute, până ce se evaporă apa pe care o lasă ciupercile. Se pun pastele, se toarnă apă şi se lasă să fiarbă împreună 15 minute. Se scot şi se potriveşte gustul de sare şi piper.

Se servesc cu busuioc proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.