Tort diplomat cu visine din: piscoturi, visine, compot, frisca, gelatina, zahar pudra. Ingrediente: 1 pachet pişcoturi 250 g vişine 100 ml compot 750 ml frişcă lichidă 2 plicuri gelatină 100 g zahăr pudră 1 plic gelatină roşie Mod de preparare: Treci rapid pişcoturile prin compot şi le aşezi într-o formă rotundă de tort cu […]
Torturi pentru Craciun (2015)
PrinteazaTorturi pentru Craciun:
Tort cu pepene si glazura de ciocolata
Tort cu pepene si glazura de ciocolata din: făină, smatnana, zahar, coniac, cacao pudra, lapte condensat, oua, praf de copt, unt, pepene verde, ciocolată cu lapte. Ingrediente: 250 g făină 250 ml smântână 250 g zahăr 3 linguri coniac 4 linguri cacao pudră 100 ml lapte condensat 2 ouă 1 linguriţă praf de copt Pentru cremă: 100 […]
Tort Buturuga cu zmeura si fragute
Tort Buturuga cu zmeura si fragute din: oua, zahar, faina, cacao, unt, praf de copt, mascarpone, frisca, vanilie, fragi, zmeura, ciocolata, mac, nuca de cocos, migdale. Ingrediente: Pentru blat: 6 ouă 6 linguri zahăr 3 linguri făină 2 linguri cacao 50 g unt 16 plic praf de copt Pentru cremă: 2 cutii mascarpone 400 ml […]
Tort cu cacao si fistic
Tort cu cacao si fisric din: zahăr, apă minerală, ulei, praf de copt, faina, bicarbonat, esenta de vanilie, lapte de soia, zahăr pudră, ulei, cacao pudră, zeamă de lămâie, migdale si fistic. Ingrediente: 150 g zahăr 150 g apă minerală 150 ml ulei 1 plic praf de copt 300 g făină 1 1/2 linguriţă bicarbonat 1 fiolă esenţă de vanilie Pentru cremă: 200 […]
Tort cu ciocolata si piersici
Tort cu ciocolata si piersici din: ouă, făină, zahăr, cacao, ulei, rom, praf de copt, sare, gem de piersici, piersici, compot de piersici,frişcă lichidă, zahăr pudră, întăritor frişcă, ciocolată, unt, fulgi de ciocolata, fulgi de cocos, bomboane decor. Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 linguriţă praf de copt sare Pentru umplutură: 4 linguri […]
Pofta buna!