Reteta zilei: Fursecuri cu nuci pecan – usor de preparat
PrinteazaFursecuri cu nuci pecan din: nuci pecan, zahar brun, zahar, faina, sare, unt, galbenus de ou.
Ingrediente:
- 2 cani nuci pecan
- 1/2 cană de zahăr brun
- 1/4 cană de zahăr
- 1 1/2 cani faina
- 1/2 linguriță sare
- 1 1/2 batoane unt nesarat, tăiat în bucăți
- 1 gălbenuș de ou
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 170C. Alege 32 dintre cele mai frumoase nuci pecan din cele două cani și pastrati deoparte.
Puneti restul de nuci pecan într-un singur strat pe o foaie de copt și dati la cuptor timp de 8-10 minute.
Scoateți din cuptor și se răcesc la temperatura camerei.
Adaugati nuci pecan, zahar brun si zahăr în blender si omogenizati.
Adaugati făina și sarea și procesati pana se combina.
Adăugați untul și omogenizati.
Apoi incorporati gălbenușul de ou și procesati pana se omogenizeaza.
Tăiați o bucată lungă de folie alimentara și asezati pe o suprafață de lucru.
Transferați jumătate din aluat pe folie și rulati.
Repetați cu restul de aluat.
Dati la frigider cel putin 2 ore.
Incalziti cuptorul la 160C. In 2 tavi asezati hartie de copt.
Taiati fiecare rulou in 16 felii.
Asezati in tavi si asezati cate o nuca.
Coaceți fursecurile pentru 10-12 de minute pe fiecare parte.
Lasati sa se raceasca complet si serviti.
Fursecuri cu nuci pecan
Pofta buna!
Vreau si eu din fursecurile astea
Bune fursecurile astea?