Rulada cu carne de vita
PrinteazaRulada cu carne de vita din: sfecla, oua, sare, carne de vita, carne de porc, paine, lapte, piper, ceapa.
- 3 sfecle
- 2 ouă
- sare
- 500 g carne tocată de vită
- 500 g carne tocată de porc
- 100 g miez de pâine
- 50 ml lapte
- piper
- 1 ceapă
Mod de preparare:
Coci sfecla, o descojeşti şi o tai cuburi. Amesteci carnea de porc cu cea de vită, adaugi ouăle, ceapa tocată, miezul de pâine înmuiat în lapte, stors bine, sare şi piper şi omogenizezi.
Intinzi compoziţia pe o foaie de copt, aşezi în mijloc sfecla şi rulezi cu ajutoml foii. Dai rulada la rece 30 de minute, după care o aşezi în tavă şi o dai la cuptor, 45-50 de minute.
Rulada cu carne de vita
Pofta buna!