Vrabioare la gratar cu legume fierte

Printeaza

Vrabioare la gratar cu legume fierte din: vrabioara de vita, cartofi, fasole, morcovi, marar, unt, smantana, hrean.

Ingrediente:Vrabioare la gratar cu legume fierte

  • 1,5 kg vrăbioare de vită
  • 500 g cartofi
  • 400 g fasole tânără
  • 300 g morcovi
  • mărar verde
  • 100 g unt
  • 2 linguri smântână
  • sos brun de hrean

 

Mod de lucru:

Frigeţi bucata de vrăbioare întreagă până se rumeneşte frumos.

Tăiaţi-o apoi în felii subţiri şi puneţi-le pe un platou. Garnisiţi cu fasolea şi morcovii fierţi separat. Puneţi, de asemenea, cartofii fierţi.

Decoraţi cu smântână, mărar tocat, sos brun de hrean.
Atâtea legume fierte, cu aromele lor deosebite, vor da savoare vrăbioarelor fripte. Oaspeţii dvs. vor fi încantati.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.