Vrabioare la gratar cu legume fierte
PrinteazaVrabioare la gratar cu legume fierte din: vrabioara de vita, cartofi, fasole, morcovi, marar, unt, smantana, hrean.
- 1,5 kg vrăbioare de vită
- 500 g cartofi
- 400 g fasole tânără
- 300 g morcovi
- mărar verde
- 100 g unt
- 2 linguri smântână
- sos brun de hrean
Mod de lucru:
Frigeţi bucata de vrăbioare întreagă până se rumeneşte frumos.
Tăiaţi-o apoi în felii subţiri şi puneţi-le pe un platou. Garnisiţi cu fasolea şi morcovii fierţi separat. Puneţi, de asemenea, cartofii fierţi.
Decoraţi cu smântână, mărar tocat, sos brun de hrean.
Atâtea legume fierte, cu aromele lor deosebite, vor da savoare vrăbioarelor fripte. Oaspeţii dvs. vor fi încantati.
Pofta buna!