Tarta cu sparanghel si rosii

Printeaza

Tarta cu sparanghel si rosii din: unt, faina, apa, praf de copt, rosii, sparanghel, dovlecel, oua, smantana, sunca, lapte, sare, piper.

 

Ingrediente:

pentru aluat:

  • 125 g unt
  • 250 g faina
  • 2 linguri apa
  • 1/2 pachet praf de copt

pentru garnitura:

  • 3-4 rosii
  • 150 g sparanghel
  • un dovlecel
  • 2 oua
  • 200 ml smantana
  • 200 g sunca
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, untul si apa se pun pe foc, se lasă să se topească si apoi, când dă în clocot, se retrage de pe aragaz.

Se adaugă făina si praful de copt si se amestecă bine.

Se scoate aluatul obţinut, se pune pe masă, se întinde si se transferă în tava de copt.

Se asază legumele, după imaginaţie, si şunca, inter- calându-le pentru ca fiecare porţie să aibă din toate ingredientele.

Se bat ouăle cu laptele, smântână, sare, piper si se toarnă peste legume.

Se lasă la cuptor în jur de 30 de minute.

 

Tarta cu sparanghel si rosii

Tarta_cu_sparanghel_si_rosii

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.