Cannelloni cu telemea si mozzarella

Printeaza

Cannelloni cu telemea si mozzarella din: foi de lasagna, cascaval, oua, telemea, mozzarella, dovlecel, patrunjel, piper, rosii in bulion, ceapa, usturoi.

 

Ingrediente:

  • 9 foi de lasagna
  • 125 g cascaval
  • 2 oua
  • 450 g telemea
  • 250 g mozzarella
  • un dovlecel
  • o legatura patrunjel
  • piper

pentru sos:

  • o conserva mare rosii in bulion
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • o lingurita oregano

 

Mod de preparare:

Pentru sos, se mărunţesc roşiile din bulion, apoi piureul obţinut se pune într-o cratiţă i si se adaugă ceapa tocată, usturoiul, uleiul, i oregano, sarea si piperul. Se lasă să scadă.

Intre timp, se fierb foile de lasagna, se scurg şi se pun pe un şervet umezit.

Telemeaua se amestecă bine cu mozzarella rasă şi ouăle bătute, se adaugă dovlecelul tăiat mărunt, pătrunjelul şi piperul.

Se pune câte o lingură din acest amestec pe fiecare foaie de lasagna, se rulează şi se aşază vertical în vasul de cuptor tapetat cu un strat j de sos de roşii.

Se toarnă restul sosului, se presară caşcaval şi se coace 45 de minute.

 

 

Cannelloni cu telemea si mozzarella

Cannelloni_cu_telemea_si_mozzarella

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.