Creveti picanti la gratar cu ghimbir si usturoi

Printeaza

Creveti picanti la gratar cu ghimbir si usturoi din: usturoi, ghimbir, sos de peste, zeama de lamaie, zahar brun, ceapa, ardei iute, coriandru, menta.

Ingrediente:Creveti_picanti_la_gratar_cu_ghimbir_si_usturoi

  • 2 căței de usturoi, tocat
  • 2,5 cm ghimbir, răzuit
  • 4 linguri sos de pește
  • 3 linguri zeamă de lămâie
  • 2 lingurițe zahăr brun
  • 1 ceapa mare, tocată
  • 1 ardei iute verde, tăiat felii
  • 1 lingură coriandru și mentă tocată

 

Mod de preparare:

Combină ingredientele pentru marinată şi foloseşte 3 linguri din aceasta pentru a marina creveţii 15 minute la frigider. Încinge grătarul cu cărbuni sau pe cel din fontă şi frige creveţii 2 minute pe fiecare parte, până când carnea lor devine opacă şi se pătrund.

Serveşte restul de marinată ca sos pentru înmuiat.

Creveti picanti la gratar cu ghimbir si usturoi

Creveti_picanti_la_gratar_cu_ghimbir_si_usturoi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu din crevetii astia, arata prea bine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.