Pulpa de miel la cuptor cu rozmarin si ghimbir din: pulpa de miel, rozmarin, ghimbir, suc de ghimbir, sare, piper. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, […]
Retete pentru gratar: Pulpa de oaie
PrinteazaO reteta de pulpa de oaie din: pulpa de oaie, ceapa, usturoi, chimen, rozmarin, boia de ardei dulce, ulei din samburi de struguri, vin alb, sare si piper.
- 1 pulpa de oaie
- 1 ceapa
- 2-3 catei de usturoi
- 1 lingurita chimen
- 1 lingurita rozmarin tocat marunt
- 1 lingura boia de ardei dulce
- 50 ml ulei din samburi de struguri
- 250 ml vin alb sec
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiati pulpa în felii de circa 2-3 cm grosime, spălaţi-o, scurgeţi-o de apă şi puneţi bucăţile de carne într-un castron.
Puneţi peste acestea uleiul, ceapa tăiată julienne, usturoiul pisat, chimenul, rozmarinul, boiaua de ardei, sare şi piper după gust.
Adăugaţi vinul şi amestecaţi, astfel încât toate feliile de carne să fie bine unse cu baiţul din castron.
Acoperiţi castronul şi puneţi-l la rece, de preferat de pe o zi pe alta.
Scoateţi carnea din castron, scurgeţi-o de zeama în care a stat şi puneţi-o pe grătarul încins.
Frigeţi bucăţile de carne de oaie până ce se pătrund bine şi se rumenesc frumos pe toate părţile.
Pulpa de oaie
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpa de miel la cuptor cu rozmarin si ghimbir
Papricas de oaie cu cartofi
Papricas de oaie cu cartofi din: carne de oaie, untura, usturoi, ceapa, ardei, sare, piper. Ingrediente: 3 linguri untură de porc 1 kg ceapă 4 ardei graşi 2 kg carne de oaie sare piper usturoi Mod de preparare: Se călesc în 3 linguri untură de porc, 1 kg ceapă şi 4 ardei graşi, tocaţi, se […]
Pofta buna!