Retete delicioase: Ficat de viţel cu ceapă
PrinteazaO reteta simpla de ficat de vitel cu ceapa din: ficat de vitel, ceapa, unt, ulei extravirgin de masline, patrunjel, sare si piper.
- 600 g ficat de viţel
- 500g ceapă
- 40 g unt
- 3 linguri de ulei extravirgin de măsline
- 1 lingură de pătrunjel tocat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi ficatul şi tăiaţi-l felii foarte subţiri. Tocaţi foarte fin ceapa şi căliţi-o într-o tigaie cu ulei şi cu unt, la foc foarte mic, cam 1 oră, amestecând din când în când.
După aceea, recompuneţi ficatul, săraţi şi piperaţi, apoi daţi focul mare încă 5 minute. Când e gata, presăraţi ficatul cu pătrunjel tocat şi serviţi imediat.
Ficat de viţel cu ceapă
Poftă bună!