Paste orzo cu ceapa, sfecla rosie si branza feta
PrinteazaPaste orzo cu ceapa, sfecla rosie si branza feta din: ulei vegetal, ceapa rosie, sfecla rosie, paste orzo, supa, marar, branza feta.
- ulei vegetal
- 1 ceapa rosie, tocata
- 250 g de sfecla rosie fiarta, conservata (nu inotet), tocata in cubulete (pastreaza zeama)
- 200 g de paste orzo
- 700 ml supa fierbinte de pui sau legume
- 1 legatura mica de marar, tocat, cateva fire puse deoparte pentru servit
- 100 g de branza feta, faramitata
Mod de preparare:
Incinge puţin ulei într-o cratiţă şi căleşte ceapa 8 minute, până se înmoaie. Adaugă sfecla roşie, inclusiv cu zeama din ambalaj, pastele orzo, supa fierbinte, puţină sare şi piper.
Lasă totul să fiarbă până când supa a fost absorbită, iar pastele orzo s-au fiert-în total, circa 15 minute.
Adaugă mărarul şi asezonează după gust. Serveşte mâncarea în farfurii adânci, cu brânza feta fărâmiţată deasupra şi firele de mărar presărate.
Paste orzo cu ceapa, sfecla rosie si branza feta
Pofta buna!