5 retete cu carne de miel
PrinteazaRetete cu carne de miel pentru Paste:
Clătite umplute cu friptură de miel
O reteta de clatite umplute cu friptura de miel din: oua, lapte, unt, apa minerala, praf de copt, sare, ulei, friptura de miel, urda, vin alb, masline si patrunjel. Ingrediente: 3 ouă 300 ml lapte 3 linguri unt topit 100 ml apă minerală 300 g făin un vârf linguriţă praf de copt o linguriţă sare…Read more »
Aperitive pentru masa de Paşti
Masa de Pasti trebuie sa inceapa cu aperitivele. Ca aperitive, se servesc in primul rand ouale rosii, cu ceapa verde, ridichi sau oua umplute . Va propunem o serie de aperitive pentru masa de Paşti. Gustari pentru dimineata de Paşte O reteta de gustare pentru dimineata de Paşte din: castraveti, mozzarella, ridichi de luna,…Read more »
Miel cu verdeata si legume
O reteta de miel cu verdeata si legume din: carne de miel, usturoi verde, ceapa, pesmet, ardei, sare, piper, cimbru, rozmarin, ulei si ulei rosu. Ingrediente: 1500 kg carne de miel 2 legaturi usturoi verde 1 legatura ceapa 2 linguri pesmet 2-3 ardei verzi 2-3 ardei rosii sare piper cimbru rozmarin 2-3 linguri ulei vin…Read more »
Miel invelit in prosciutto la cuptor
O reteta de miel invelit in prosciutto la cuptor din: muschi de miel, spanac, pesto de busuioc, rosii uscate si prosciutto. Ingrediente: 1 kg muschi de miel 300 grame spanac 50 grame pesto de busuioc 50 grame rosii uscate tocate 200 grame prosciutto Mod de preparare: Incinge cuptorul la 200 de grade. Unge o…
Tocanita de miel cu mirodenii
O reteta de tocanita de miel din: ulei de masline, pulpa de miel, ceapa, scortisoara, cardamom, chimen, boabe de coriandru, ghimbir, ardei iute, rosii, pasta de rosii si zahar. Ingediente: 1 lingura ulei de masline 1 kg pulpa de miel dezosata si taiata cuburi de 4 cm 250 g ceapa sau esalote, tocata marunt 1/2…
Nu prea ma omor eu dupa carnea de miel