Vinete cu paste scoici

Printeaza

O reteta de vinete cu paste scoici din: vinete, ceapa, usturoi, rosii, paste si verdeata.

 

Ingrediente:

  • 2 vinete, taiate cuburi
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • 1 conserva rosii
  • 400 g paste scoici
  • verdeta (patrunjel, busuioc)

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe pa­chet, le scurgi apoi de apă şi le amesteci cu verdeaţa tocată mă­runt.

Căleşti ceapa cu usturoiul, adaugi roşiile, vinetele spălate, curăţate după modelul zebrei (o fâşie albă, o fâşie neagră) şi tăiate cubuleţe şi le laşi să fiarbă în sucul propriu.

La sfârşit, pui pastele pe un platou, pe margine, iar în mijloc torni sosul.

Vinete cu paste scoici

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste in sos de vinete

Paste in sos de vinete

Paste in sos de vinete din: paste, vinete, bulion, ceapa, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 300 g paste 2 vinete 2 linguri bulion o ceapă busuioc 3 linguri ulei sare piper 50 g tofu   Mod de preparare: Vinetele se taie cuburi fără a le curăţa de coajă, se pun într-un castron şi se presară […]

Paste cu sos de vinete cu busuioc

Paste cu sos de vinete cu busuioc din: paste, vinete, bulion, ceapa, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 300 g paste 2 vinete 2 linguri bulion o ceapă 2-3 frunzuliţe busuioc 3 linguri ulei sare piper 50 g brânză tofu   Mod de preparare: Vinetele se taie cuburi fără a le curăţa de coajă, se pun […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.