Paste cu sos de vinete cu busuioc

Printeaza

Paste cu sos de vinete cu busuioc din: paste, vinete, bulion, ceapa, ulei, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu sos de vinete cu busuioc

  • 300 g paste
  • 2 vinete
  • 2 linguri bulion
  • o ceapă
  • 2-3 frunzuliţe busuioc
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 50 g brânză tofu

 

Mod de preparare:

Vinetele se taie cuburi fără a le curăţa de coajă, se pun într-un castron şi se presară cu sare. Ceapa se taie mărunt şi se pune la călit în uiei. Se presară cu sare şi piper.

Când s-a înmuiat, se adaugă cuburile de vinete bine şterse, se lasă 5 minute, se toarnă bulionul desfăcut cu apă, se lasă la fiert 20 de minute.

Intre timp, se fierb şi pastele, se scurg şi se aduc la masă cu sosul de vinete, tofu şi busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.