Vinete cu muguri de pin si rosii

Printeaza

Vinete cu muguri de pin si rosii din: vinete, muguri de pin, rosii, busuioc, capere, masline negre fara samburi, sare, piper.

 

Ingrediente:Vinete_cu_muguri_de_pin_si_rosii

 

 

Mod de preparare:

Se preîncâlzeşte cuptorul la 210° C. Spală vinetele, se scot codiţele şi se taie rondele de 55 mm grosime. Pune rondelele în tava acoperită cu folie de alumi­niu.

Se dau cu sare şi piper şi se stropesc cu puţin ulei de măsline. Se coc cca 15 minute.

Roşiile se cufundă câteva se­cunde în apă fierbinte, apoi se decojesc şi se taie în bucăţi mici.

Măslinele se taie feliuţe. Se spală si se toacă busuiocul. Păstrează câteva frunzuliţe pentru decor.

Se încing 2 linguri de ulei într-o tigaie. Se pun roşiile, măslinele, mugurii de pin, caperele şi busuiocul tocat, amestecând 10 minute. Condi­mentează cu sare si piper.

Se montează un miile feuille pe un platou, alternând rondelele de vinete cu compoziţia de roşii.

Se stropesc cu ulei de măsline, se decorează cu frunze de busuioc şi se servesc reci.

Vinete cu muguri de pin si rosii

Vinete_cu_muguri_de_pin_si_rosii

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.