Turnedouri la grătar cu garnitură de tăiţei cu şuncă in foitaj, crochete de urzici şi sos Madera

Printeaza

Turnedouri la grătar  cu garnitură de tăiţei cu şuncă in foitaj, crochete de urzici şi sos Madera

Ingrediente:Turnedouri la grătar cu garnitură de tăiţei cu şuncă in foitaj, crochete de urzici şi sos Madera

  • 7,400 kg muşchi de vacă
  • 80 g şuncă
  • 50 g limbă fiartă afumată
  • sare
  • piper
  • 150 g tăiţei de casă
  • 50 g şvaiţer (caşcaval sau brînză)
  • 1 kg urzici
  • nucşoară
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 lingură de făină
  • 2 ouă
  • pesmet
  • 260 g unt
  • 1/2 pahar lapte
  • 1 tartă coaptă din foitaj

 

Mod de preparare:

Tăiţeii se fierb, se strecoară şi se amestecă cu şunca, limba tăiată julien şi cu şvaiţerul ras, apoi se pun în tarta de foitaj.

Din urzici (sau spanac), se fac crochete . Turnedourile se frig la grătar şi se aşază pe un platou peste budinca de tăiţei.

Se garnisesc cu crochetele de urzici (sau spanac).

Separat se serveşte la sosieră sos Madera.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte complicata mi se pare reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.