Turnedouri la tigaie cu garnitură de piure de mazăre, crochete de pui şi sos Madera

Printeaza

Turnedouri la tigaie cu garnitură de piure de mazăre, crochete de pui şi sos Madera

Ingrediente:Turnedouri la tigaie cu garnitură de piure de mazăre, crochete de pui şi sos Madera

  • 1,400 kg muşchi de vacă
  • 600 g mazăre
  • 80 g şuncă
  • 3—4 ouă
  • sare
  • piper
  • zahăr
  • Maggi
  • 140 g unt
  • 300 g carne de porc sau pasăre fiartă sau friptă
  • pesmet
  • 4 linguri sos alb
  • 8 crutoane

 

 

Mod de preparare:

Mazărea fiartă se face pireu şi se amestecă cu sare, zahăr, 2 linguri sos alb şi cu 3 ouă crude.

Se unge o formă de şarlotă cu unt, se presară cu şuncă tocată, se pune mazărea şi se dă la cuptor în baie de apă 35-40 minute.

Carnea de pui sau porc se taie mărunt, se amestecă cu 2 linguri sos alb, sare, Maggi şi se fac crochete date prin făină, ou si pesmet apoi se prăjesc.

Turnedourile se frig in tigaie se aşază pe crutoane într-un platou, cu budinca de mazăre în mijloc şi crochetele împrejur.

Separat se serveşte la sosieră sos Madera.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.