Turnedouri la tigaie cu garnitură de cartofi parizieni umpluţi cu ciuperci, pui în coşuleţe de foitaj şi sos spaniol

Printeaza

Turnedouri la tigaie cu garnitură de cartofi parizieni umpluţi cu ciuperci, pui în coşuleţe de foitaj şi sos spaniol

Ingrediente:Turnedouri la tigaie cu garnitură de cartofi parizieni umpluţi cu ciuperci, pui în coşuleţe de foitaj şi sos spaniol

  • 1,400 kg muşchi de vaca
  • 300 g pui fiert sau fript
  • 6 coşuleţe din foitaj coapte
  • sare
  • piper
  • 180 g unt
  • 400 g cartofi
  • 12 ciuperci
  • 3 linguri sos suprem de pasăre
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Puiul fiert sau fript se taie julien şi se amestecă cu sosul suprem cu care se umplu coşuleţele. Cartofii se curăţă de coajă, se scobesc cu o linguriţă, se prăjesc în unt şi se umplu cu ciupercile sotate.

Garniturile fiind preparate, se frig turnedourile , intr-o tigaie încinsă timp de 4-5 minute pentru a rămine în sange.

Se aşază pe un platou cu garniturile respective.

Separat se serveşte sos spaniol  cu vin roşu. Peste turnedouri se pune sosul rămas în tigaie şi verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.