Trigoane cu migdale sau nuci

Printeaza

 Trigoane cu migdale sau nuci

Ingrediente:Trigoane cu migdale sau nuci

  • 400 g făină
  • 250 g migdale
  • 150 g unt
  • 250 g zahăr
  • 80 g miere
  • vanilie
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se prepară foaia de ştrudel  şi se taie bucăţi dreptunghiu­lare de 20 pe 30 cm. Se ung cu unt şi se presară cu migdale prăjite tăiate felii subţiri amestecate cu vanilie.

Se împăturesc în formă triunghiulară şi se aşază într-o tavă unsă cu unt.

Trigoanele se ung cu unt şi se coc la foc moderat circa 1 oră.

Se însiropează cu sirop făcut din 250 g zahăr, 80 g miere şi apă. Se prepară cu o zi înainte de a fi servite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.