Tort la rece cu struguri

Printeaza

O reteta delicioasa de tort cu: biscuiti, crema de branza, frisca, zahar, gelatina, struguri.

Ingrediente:Tort_la_rece_cu_struguri

  • 8 biscuiţi rotunzi
  • 500 g cremă de brânză
  • 100 ml frişcă
  • 100 g zahăr
  • 2 pliculeţe de gelatină
  • 500 g struguri

 

 

Mod de preparare:

Bate frişca. Adaugă jumătate din cantitatea de zahăr. Incorporează brânza, câteva boa­be de strugure şi un pliculeţ cu gelatină înmuiată în 150 ml de apă şi dizolvată la bain-marie.

Intinde compoziţia peste biscuiţi şi lasă două ore la rece. Inainte de servire, aşază deasu­pra boabe de struguri şi toarnă ultimul pliculeţ cu gelatină pregătit la fel. Mai lasă la rece o oră.

Tort la rece cu struguri

Tort_la_rece_cu_struguri

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.