Tochitura taraneasca din purcel afumat

Printeaza

Tochitura taraneasca din purcel afumat

Ingrediente:Tochitura taraneasca din purcel afumat

  • 300 g muşchiuleţ
  • 300 g costiţă
  • 300 g cârnat
  • 200 g slănină
  • 2 pahare apă

 

Mod de preparare:

Tocăm slănina cubuleţe şi o punem la topit, adăugăm costiţa, cârnatul şi muşchiuleţul tăiate bucăţi mai mari, prăjim 10 minute, apoi adăugăm 2 pahare de apăşi lăsăm să fiarbă până scade apa.

Se serveşte cu ochiuri, brânză frământatăşi mămăligă cu lapte acru (iaurt).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.