Tocanita picanta de vitel

Printeaza

Tocanita picanta de vitel din: pulpa de vitel, ardei capia, ceapa, boia, pasta de rosii, ulei, sare, patrunjel.

Ingrediente:Tocanita_picanta_de_vitel

  • 600 g pulpa de vitel
  • 4 ardei capia
  • 4 cepe
  • o lingurita boia iute
  • pasta de rosii
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Carnea se taie fâşii înguste care se rumenesc pe ambele părţi în ulei. In acelaşi ulei se pune boia- ua si apoi ceapa tăiată rondele şi ardeii tăiaţi fâşii.

Se lasă să se călească şi să se înmoaie, se adaugă carnea şi se acoperă cu apă. Se presară cu sare şi se fierbe în jur de 20 de minute.

Bulionul se desface cu puţină apă şi se toarnă peste carne şi legume. Se mai lasă la fiert în jur de 10 minute. Se serveşte cu pătrunjel şi, după gust, garnitură de orez sau piure.

Tocanita picanta de vitel

Tocanita_picanta_de_vitel

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa incerc sa fac tocanita asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.